Din camara

Dulceata de pere cu gutui

Ingrediente:

  • 4 kg de pere
  • 4 gutui
  • 2 kg de zahar
  • zeama de la 1 lamaie.

Se decojesc perele si se taie cubulete mici. Gutuia se taie si ea in cubulete mici si se amesteca cu perele.

Intr-o cratita se pune un strat de pere, un strat de zahar sa le acopere, iarasi un strat de pere pana cand se termina. Se lasa peste noapte sa isi lase zeama.

A doua zi se fierb la foc mic pana cand se dulceata se ingroasa.

Fierbinte se pune in borcane si se adauga cativa stropi de zeama de lamaie.

Se lasa borcanele la racit, apoi se pun intr-un vas si se dau in fiert sa se tina cat mai bine pentru iarna.

12182190_1486606498307964_2134876694_n 12179023_1486606501641297_167749835_n

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline