Altele

Facem o poza?

Facem o poza? Asta este primul lucru care-mi vine in gand la vederea minunatelor statui vivante. Sa imortalizez momentul.

Si, sincera sa fiu, nu am vazut la noi in tara pana acum, statui vivante. De aceea, atunci cand am aflat de minunata initiativa a celor de la Teatrul Masca, nu aveam cum sa nu dau sfoara in tara.

Ulterior am aflat ca actorii Teatrului Masca nu sunt la prima activitate de acest gen. Eu sunt cea care, aflandu-ma intr-un oras de provincie, nu am stiut de astfel de activitati.

Regretabil este faptul ca nu sunt destul de mediatizate. Insa acum, cu siguranta vom ajunge in Bucuresti in perioada 30 mai – 5 iunie. De ce tocmai aceasta perioada? Nu pot rata cea de-a 7-a ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante. A 7-a!

Pentru ca sunt atat de prinsa de eveniment, sa va dau mai multe detalii. Va fi un festival lung, care începe cu Noaptea statuilor vivante, noapte ce  va aduce alături artiști străini și români într-un parc al unuia dintre cele mai interesante muzee din București, Casa Filipescu-Cesianu.

Festivalul continuă cu 6 zile pe parcursul cărora producțiile Masca și cele ale invitaților sai se vor derula în trei spații diferite din București: două parcuri din două cartiere marginașe, Militari și Ferentari și în Parcul Herăstrău, cel mai mare și mai important parc din Capitală.

Iar ceea ce este cel mai important, actorii de la Teatrul Masca, impreuna cu invitatii lor, ne vor conduce intr-o lume misterioasa, captivanta, care su siguranta ne va impresiona. Si tot acest spectacol va fi gratuit!

Asadar, daca locuiesti in Bucuresti sau esti doar in trecere prin capitala, bucura-te de experienta oferita de statuile vivante. Petru mai multe detalii, clik  aici.

Loading...

Anul asta ne vedem la Noaptea statuilor vivante!

A! Uitasem! Festivalul va începe în fiecare zi la ora 16 !

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline