Paste

Farfale cu carne de porc si busuioc

Ingrediente:

  • 400 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • farfale

Mod de preparare.

Punem farfalele in apa cu sare la fiert.

Ceapa o tocam marunt si o punem la prajit. O lasam pana cand incepe sa se aureasca putin si adaugam carnea. Le lasam  pe foc 10-12 min. pana cand incepe sa se inmoaie carnea. Adaugam o cana de apa, pasta de tomate, busuioc, sare si piper si lasam 20 de min. la fiert.

Servim pastele impreuna cu sosul. Pofta buna!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline