Aperitive

Foietaj aperitiv cu carnati si branza

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 2 carnati
  • 200 g branza
  • 1 ou
  • susan

Se lasa aluatul la dezghetat.

Carnatii se prajesc si apoi se taie in bucati de aprox. 3 -4 cm.

Din aluat se taie fasii subtiri si se ruleaza pe bucatile de carnati.

SAM_5068

Restul aluatului se intinde putin cu sucitorul, apoi se taie in dreptunghiuri. In fiecare dreptunghi se pune cate o felie subtire de branza si si preseaza bine marginile cu ajutorul unei furculite.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu ou batut si se presara seminte de susan.

Se dau la cuptorul peincalzit la 200 de grade pentru 25-30 de minute.

Loading...

Pofta buna!

SAM_5069 SAM_5073

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline