Iepure

Friptura de iepure cu ciuperci si afumatura

O friptura foarte gustoasa cu afumatura, ciuperci si masline.

Ingrediente:

  • 1 iepure
  • 300 g afumatura
  • 1 borcan de ciuperci
  • 200 g masline
  • 300 g vin alb
  • 5-6 linguri de pasta de tomate
  • 4-5 cepe
  • 1 lingura de pudra de usturoi sau 3-4 graunti
  • piper
  • sare
  • patrunjel

Mai intai portionam iepurele, eu am avut un iepure de 2,5 kg il il dam intr-un clocot.

Punem apoi intr-o tava bucatile de iepure, ceapa taiata rondele, ciupercile, sare, piper si pudra de usturoi sau gruntii de usturoi,  pasta de tomate, acoperim cu apa si adaugam si vinul. Dam totul la cuptor pentru 50 de minute.

friptura de iepure (2) friptura de iepure (4)friptura de iepure (5)

Adaugam apoi afumatura, maslinele si patrunjelul tocat si mai dam la cuptor pentru inca 20-25 de minute.

Pofta buna!

friptura de iepure (29) friptura de iepure (25) friptura de iepure (19) friptura de iepure (18) friptura de iepure (17)

Loading...

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline