Iepure

Friptura de iepure cu usturoi verde

O friptura foarte gustoasa. De data asta am pregatit friptura de iepure cu usturoi verde pentru ca tocmai a iesit usturoiul in curte, iar mama care nu mananca prajeluri a gasit repede o reteta ideala pentru a gati iepurele.

Ingrediente:

  • 1/2 de iepure
  • 7-8 fire de usturoi verde
  • 4-5 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare friptura de iepure cu usturoi verde.

Mai intai spalam bine carnea de iepure sa nu mai ramana fire de par si o dam intr-un clocot.

20170326_134137

Punem apoi carnea intr-o cratita, adaugam usturoiul tocat, pasta de tomate( eu am folosit o pasta de tomate facuta acasa), 2 cani de apa ( sau cat este nevoie sa acopere iepurele), sare si piper dupa gust si ulei si dam la cuptor pentru 60 de minute.

Din cand in cand mai intoarcem carnea in cratita sa se rumeneasca bine si daca mai este nevoie mai adaugam apa.

La final adaugam si patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna!
20170402_141258 20170402_141632 20170402_141643 20170402_141712 20170402_141719

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline