Mancaruri

Friptura de miel cu garnitura de orez

Friptura de miel este printre prefertele mele. De-abia astept Pastele( ca primvara, de Paste) si toamna,  cumparam miel. Mai ales cu usturoi verde din abundenta iese o minunatie de friptura de miel.

Ingrediente:

  • carne de miel
  • 5-6 fire de usturoi verde
  • 100 g bulion
  • marar
  • 200 g orez
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 50 ml ulei
  • sare

Mod de preparare friptura de miel cu garnitura de orez.

Taiem ceapa rondele si o punem la calit in ulei incins. Adaugm orezul si mai lasam 4-5 minute sa se patrunda putin, adaugam apa si sare dupa gust si lasam la fiert.

Carnea de miel o punem intr-o tava, daugam usturoiul taiat rondele si bulionul dizolvat in apa. Presaram sare si dam la cuptor 45-50 de minute, sau pana cand carnea de miel este gatita. Daca este nevoie, mai adagam apa din cand in cand. La final, adaugam in friptura si mararul tocat marunt.

Servim friptura cu grnitura de orez.

Pofta buna!

Loading...

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline