Mancaruri

Friptura de miel la cuptor

O friptura din carne de miel cu marar si usturoi, foarte aromata si gustoasa.

Ingrediente:

  • carne de miel
  • 4-5 cartofi
  • 1 capatana de usturoi
  • 5 linguri de pasta de tomate
  • 1 cana de apa
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper
  • oregano
  • marar verede

Mai inatai spalam bine carnea de miel si o punem la foc sa dea intr-un clocot.

Dupa ce a dat in clocot, mutam carnea intr-un vas de yena.  Curatam si taiem cartofii felii si ii punem in vasul de yena impreuna cu carnea. Facem un sos din pasta de tomate, apa, sare, piper si usturoiul tocat marunt si o turnam peste carnea de miel.

20160505_153849

Adaugam si uleiul si presaram oregano uscat sa isi lase gustul. Dam friptura la cuptor pentru 50-60 de minute. Din cand in cand, mai intoarcem carnea de pe o parte pe cealalta.

Cand este gata, se adauga mararul tocat marunt.

Pofta buna!

Loading...

20160506_141028  20160505_172358 20160505_175045 20160506_141002

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline