Mancaruri

Friptura de porc cu cartofi ardelenesti

Ingrediente

  • 500 g carne de porc,
  • 1 kg de cartofi,
  • 1 morcov,
  • 1 ceapa,
  • 2 ardei grasi,
  • 150 ml ulei,
  • ardei boia,
  • sare
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare.

Se fierb cartofii taiati cuburi impreuna cu morcovii taiati rondele.

Carnea de porc se feliaza si se prajeste in ulei.

Ceapa impreuna cu ardeiul gras taiate julien se calesc pentru cateva minute in unei incins pana cand se inmoaie. Se adauga cartofii fierti impreuna cu morcovul si se lasa pe foc inca 9-10 minute, mestecand continuu sa nu se lipeasca.Se adauga ardei boia si delikat de legume.

Se servesc impreuna cu carnea prajita si se orneaza cu frunze de patrunjel.

Pofta buna!

SAM_2725

Loading...

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline