Mancaruri

Friptura de pui cu dovlecei si cimbrisor

O friptura de pui cu dovlecel proaspat si cimbrisor aromat pentru pranzul de astazi. Foarte gustoasa si simpla, de altfel 🙂

Ingrediente:

  • carne de pui
  • 1 dovlecel mare
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 3 -4 linguri pasta de tomate
  • cimbrisor
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare friptura de pui cu cimbrisor.

Spalam si crestam carnea de pui. O punem intr-un vas. Adaugam usturoiul tocat marunt, ardeiul taiat julienne si dovlecelul taiat cuburi. Pasta de tomate o dizolvam in apa si o adaugam peste friptura.

Presaram sare, piper si cimbrisor.

Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 1 ora. La final adaugam patrunjelul tocat.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline