Mancaruri

Friptura de pui cu usturoi verde

Simplu, rapid si gustos!

Ingrediente:

  • carne de pui ( copanele)
  • 6-7 fire de usturoi verde
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare friptura de pui cu usturoi verde.

Taiem usturoiul verde rondele.

Punem carnea de pui intr-un vas de yenna si adaugam usturoiul. Punem din loc in loc si pasta de tomate, presaram sare, piper si oregano, apoi adaugam 1 cana de apa ( sau cat este nevoie pentru a acoperi carnea) .

Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 1 ora sau pana cand carnea este gatita. Din cand in cand intoarcem carnea.

Pofta buna!

Loading...

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline