Mancaruri

Friptura de pui la cuptor

O friptura gustoasa, foarte simplu de facut si mult mai sanatoasa decat prajeala in ulei.

Ingrediente:

  • 3-4 pulpe de pui
  • ardei boia dulce
  • piper
  • sare
  • usturoi praf sau usturoi pisat
  • 1 iaurt grecesc
  • 1 capatana de usturoi
  • 2-3 fire leustean verde

Mod de preparare.

Mai intai taiem pulpele in doua, desfacem copanelul de semipulpa.

Punem carnea de pui in tava, o condimentam cu sare, piper, ardei boia dulce si praf de usturoi( il putem inlocui cu usturoi pisat) si dam la cuptor asa uscata fara sa adaugam ulei sau apa. Intoarcem din cand in cand carnea sa se rumeneasca uniform.

20170410_200206 20170410_211650

Pisam usturoiul, il amestecam cu leusteanul tocat si cu iaurtul.

20170410_212425

Servim pulpele cu sos de usturoi.

Pofta buna!

20170410_211650 20170410_212706 20170410_212701 20170410_212620

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline