Mancaruri

Friptura frageda din pulpa de porc cu carnati

O friptura la care eu am pus si carne de porc si carnati proaspeti si am facut-o la punga. A iesit extrem de frageda si de gustoasa!

Ingrediente:

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1/2 kg carnati proaspeti
  • 1 capatana de ustroi
  • 1 punga pentru cuptor
  • 1 lingurita ardei boia dulce
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat
  • 1/2 lingurita de sare

Mod de preparare.

Taiem pulpa de porc in felii groase de 1 cm.

Pregatim amestecul din toate condimentele si presaram pe fiecare bucata de carne pe ambele parti.

Punem carnea in punga, adaugam si carnatii si usturoiul. Sigilam si dam la cuptor pentru 1 ora.

Pentru garnitura de orez am calit 1 ceapa, am calit-o, apoi am adaugat orezul si apa si am lasat la fiert. Am adaugat curcuma, sare si piper dupa gust si am presarat patrunjel proaspat la final.

Loading...

Pofta buna!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline