Biscuiti/fursecuri/bomboane

Fursecuri cu arahide si ciocolata

Ingrediente

  • 1 ou,
  • arahide sau nuca
  • 100 g zahar,
  • 120 g unt,
  • 150 g faina,
  • esenta de vanilie,
  • un praf de sare

Mod de preparare.

Margarina moale, la temperatura camerei si amesteca cu zaharul pana cand acesta se topesete. Se adauga galbenusul , faina,esenta si sarea.

Aluatul rezultat este moale.

Albusul de ou se bate putin, iar arahidele ( nesarate) se taie marunt sau se piseaza.

Din aluat se fac bilute, se dau o parte prin albusul de ou si apoi prin arahidele pisate , se aseaza in tava pe hartia de copt.

Se coc 10-12 de minute la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Se orneaza cu ciocolata topita.

 

Loading...

sam-1986 sam-1987

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline