Mancaruri

Fusilli cu ton

Pastele cu ton sunt preferatele mele. Am folosit o jumatate de pachet de paste, suficiente doar pentru 2 portii.

Ingrediente:

  • 1/2 pachet de paste
  • 2 conserve de ton ( 340 g)
  • 1 ceapa
  • 1 rdei gras rosu
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 linguri de ulei
  • patrunjel uscat
  • sare

Mod de preparare peste cu ton.

Fierbem pastele.

Ceapa si ardeiul taiate cubulete le calim in ulei incins. Adaugam pasta de tomate si 4-5 linguri de apa in care au fiert pastele si lasam sosul 8-10 minute la fiert. Adaugam usturoiul dat pe razatoarea cu ochiuri mici si conservele de ton. Adaugam apoi pastele, sare si patrunjel verde sau uscat. Amestecam.

Pofta buna!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline