Din camara

Gem de visine

Ingrediente:

  • 2 kg visine
  • 700 g  zahar
  • 10 g sare de lamaie

Curatam visinele de samburi. Mie dupa ce le-am curatat, mi-au ramas 2 kg. Le amestecam cu zahar si le lasam peste noapte sau 4-5 ore la frigider. Eu am vrut sa fac putin acrisor gemul, voi puteti pune mai mult zahar.

Le fierbem apoi la foc mic pana cand gemul incepe sa se lege. Punem un strop de sirop pe o farfurie, il lasam 2 minute sa se racoreasca si daca aluneca foarte putin sau deloc, este facut gemul.

Il punem fierbinte in borcane si presaram sare de lamaie deasupra ( cat apucam in 2 degete).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline