Mancaruri

Gulas de porc cu ciuperci

Gulas de porc cu cuperci am mancat in acest week-end la Sighisoara. Ne-a placut atat de mult incat am facut si noi imediat ce am ajuns acasa. O cratita mare ­čÖé Foarte gustos si nu este atat de complicat pe cat parea.

Ingrediete gulas de porc cu ciuperci:

  • 1 kg carne de porc
  • 1 borcan mic de ciuperci/ 500 g ciuperci proaspete
  • 3-4 cepe
  • 3 graunti de usturoi
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 1 ligurita de ardei boia dulce
  • 50 ml ulei
  • sare
  • un praf de zahar
  • piper
  • 3-4 fire de patrujel verde

Mod de preparare gulas de porc cu ciuperci.

Calim intr-o cratita ceapa si usturoiul tocate marunt impreuna cu ciupercile taiate in 2 sau 3 sa fie cat mai mari.

Separat calim carea taiata in cuburi mici.

Adaugam peste ceapa calita si pasta de tomate + 2 cani de apa. Adaugam si carnea calita, sare, piper, ardei boia si un praf de zahar. Acoperim cu un capac si lasam la fiert pentru aprox. 30-40 de min.

Cand este gata, adaugam patrunjelul tocat. Pofta buna!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline