Altele

Hai si tu la Festivalul Internațional de Statui Vivante

Cand am fost in vacata in Spania, am vazut o multitudine de statui vivante. Impesionante statui!

Aceste statuile vivante sunt reprezentate de actori costumați și machiați astfel încât să imite o statuie autentică. Aceștia sunt capabili să stea nemișcați ore intregi, oferind publicului o formă de teatru stradal impresionant.

Anul acesta, în perioada 30 mai – 5 iunie are loc ediția a VII-a a Festivalului  Internațional de Statui Vivante, organizat de actorii Teatrului Masca. Va fi o editie cu totul speciala datorita faptului ca vor evolua in 3 locatii diferite: in parcurile din cartierele Militari si Ferentari, dar si in superbul Herastrau.

Festivalul debuteaza pe data de 30 mai cu Noapte a statuilor vivante in parcul muzeului Casa Filipescu-Cesianu, noapte ce va aduna la un loc artisti straini si romani intr-un spatiu misterios, dar si elegant.

In urmatoarele zile, 31 mai – 1 iunie, spectacolul va continua in  Parcul Humulești din cartierul Ferentari, urmand ca in perioada 2 – 3 iunie actorii de la Teatrul Masca, sa-si mute locatia in parcul din cartierul Ferentari.  Festivalul isi asteapta vizitatorii intre  4 – 5 iunie  in  Parcul Herăstrău, intrarea din Șoseaua Nordului „Locul de la Roata mare”.

Anul acesta, actorii Teatrului Masca vor evolua alaturi de  două grupuri de creatori de statui vivante din Europa, cei de la Great Names din Viena și cei conduși de Yvonn Hollander din Olanda.

In cadrul Festivalului, actorii vor incanta publicul cu o serie de spectacole pornind de la ideea de teatru stradal în interiorul căruia statuia vivantă este momentul cel mai important și mai spectaculos. Un Festival care cu siguranta isi va incanta si introduce spectatorii in atmosfera  spectacolului.

Indiferent ca locuiesti in Bucuresti, sau esti doar in vizita, nu uita sa participi la minunatul Festival al Statuilor Vivante.

Loading...

Intrarea este gratuita la cea mai interesata forma de teatru stradal! Mai multe detalii gasesti aici – http://www.masca.ro/teatru/festivalul-international-de-statui-vivante-2017/

Uitati cateva imagini care sa va conduca in atmosfera creata de minunatii actori de la Teatrul Masca.

  

1 Comment

1 Comment

  1. Mirela Stancu

    20 mai 2017 at 9:44

    Imi pare rau ca nu sunt din Bucuresti… as fi mers cu drag!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline