Iepure

Iepure cu ciuperci si mustar

 

O mancare extrem de  gustoasa din carne de iepure cu mustar, ciuperi si smantana, facuta dupa o reteta frantuzeasca si cu un plus de savoare de la MAGGI Secretul Gustului.

Ingrediente:

  • carne de iepure
  • 1 borcan de ciuperci feliate
  • 1 ceapa
  • 2 graunti de usturoi
  • 3 linguri de mustar
  • 50 ml ulei
  • 25 g unt
  • 200 ml vin alb
  • 1 lingura de MAGGI Secretul Gustului
  • 200 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri de faina
  • sare
  • piper

Mai intai punem intr-o farfurie 2 linguri de faina, sare si piper. Punem intr-o tigaie untul si uleiul la incins. Carnea de iepure o dam prin faina, apoi o lasam la calit in uleiul incins.

ie[ure cu mustar si ciuperci (2)ie[ure cu mustar si ciuperci (4)

Scoatem carnea si in acelasi ulei in care am prajit carnea adaugam ceapa taiata julienne, usturoiul si feliile de ciuperci si le lasam pana cand incep ciupercile sa isi schimbe culoarea in maro inchis. Adaugam si cealalta lingura cu faina, amestecam, adaugam vinul, mustarul si 1 cana de apa.

ie[ure cu mustar si ciuperci (10)ie[ure cu mustar si ciuperci (12)ie[ure cu mustar si ciuperci (13)

Adaugam carnea prajita si  delikatul de la Maggi si lasam la fiert pentru inca 50 de minute. Amestecam din cand in cand si, daca este nevoie, mai adaugam apa.

Loading...

Amestecam smantana cu galbenusurile, iar la final, ianinte cu 1 minut sa stingem focul macarii, adaugam si smantana.

Amestecam bine si… pofta buna!

ie[ure cu mustar si ciuperci (19) ie[ure cu mustar si ciuperci (23) ie[ure cu mustar si ciuperci (24) ie[ure cu mustar si ciuperci (25)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline