Altele

Informatii despre cancer, boala secolului nostru, si aplicatia care te poate ajuta

Nu degeaba am zis că boala secolului nostru este cancerul. Din ce în ce mai multi tineri suferă de această boală cruntă. Auzim zilnic, săptamânal de cunoscuţi care suferă. Sau poate chiar membri ai familiei noastre au această boală. Eu am avut în familie o astfel de persoană. Tânără. Foarte tânără, 33 de ani. O boală fatală, care te chinuie, te devorează încet până la ultima suflare. Unii au norocul să o poată ţine sub control, să o extirpe sau să o trateze. Noi nu am avut norocul ăsta. Am fost partaşă la suferinţa sa şi am suferit în acelaşi timp din cauza neputinţei.

Poate că în momentele de  suferinţă, trebuie să ştim mai multe, să fim mai informaţi. Şi începem să căutam informaţii. Atunci te confrunţi cu indiferenţa şi informaţiile succinte ale medicilor. Tocmai de aceea, pentru că ştiu prin ce trece o persoana bolnavă, trebuie să vă spun şi trebuie să afle cât mai multe persoane de această nouă aplicatie, VIA,  care îi informează  pe bolnavii de cancer. Mai precis, această aplicatie este gândită pentru  tineri bolnavi de cancer sau supravieţuitori de cancer cu vârsta cuprinsă între 18-39 de ani, pentru care sistemul de sănătate şi îngrijire din România nu este pregătit.

Unul dintre beneficiile acestei aplicaţii este faptul că le oferă tinerilor un spaţiu securizat, virtual, în care să poată comunica între ei, să își poată împărtăși experiența liberi, să pună întrebări și să afle răspunsuri de la persoane care au trecut prin același tratament.

O aplicaţie destul de utilă, zic eu.  O puteţi instala pe telefonul mobil direct de aici – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.via.littlepeople 

Aceasta este aplicaţia  din App store-ul pentru iPhone – https://itunes.apple.com/dk/app/via-%C3%AEmpreun%C4%83/id1386658646?mt=8&ign-mpt=uo%3D2

Cunoşti şi tu pe cineva bolnav de cancer? Spune-i despre această aplicaţie pentru a se informa şi el despre ceea ce îl apasă. Sau dă un share pe facebook, ajută-i si pe alţii să fie informaţi!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline