Altele

Inghetata asortata cu banana si ciocolata

Cea mai buna inghetata este aceasta! Reteta este pefecta, iese inghetata fara ace de gheata, iar ca si combinatii sunt sute, dupa gusturile fiecaruia. Eu am facut cu ciocolata si banane pentru ca asta am avut la indemana, dar merge facuta cu orice fructe doriti voi. Doar ca la frictele cu multa zeama, este posibil sa iasa ace de gheata.La cea de ciocolata am adaugat si un strop, doar 1 strop, de esenta de rom. Delicioasa! Dupa ce veti incerca reteta asta, veti face toata vara inghetata acasa ­čÖé

Ingrediente:

  • 500 g frisca lichida
  • 350 ml lapte condensat indulcit
  • 2 banane
  • 80 g ciocolata┬á
  • 1 strop de esenta de rom

Mod de preparare Inghetata asortata cu banana si ciocolata. 

Mixam spuma frisca lichida impreuna cu laptele condensat. Ca si frisca eu am folosit Creme patisserie de la Meggle. Impartim frisca in mod egal in 2 boluri.

Pasam bananele cu o furculita.

Ciocolata o topim pe baie de aburi cu 2 linguri de lapte si o lasam 1 minut la racorit.

Punem intr-un bol cu frisca bananele pasate, iar in celalalt ciocolata topita si amestecam bine in fiecare.

Loading...

Punem in caserole si dam la congelator 2 ore. Lasam inghetata 5 minute la temperatura camerei, dupa care putem pune in cupe si  servi.

Pofta buna!

Ati incercat reteta noastra si v-a placut? Aratati-ne si noua cum v-a iesit incarcand poza mai jos in comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline