Altele

Jidvei- vin si pentru femei

Intotdeauna cand ne gandim la vin, asociem bautura aceasta cu barbatii. Dar oare femeile consuma, si ele, vin? Ei bine, da! O ocazie deosebita se sarbatoreste intotdeauna cu un vin bun.

Printre cele mai bune si renumite marci de vin este Jidvei. Jidvei este cel mai mare producător de vin din România, deține cea mai mare plantație viticolă din țară și cea mai mare podgorie din Europa cu proprietar unic, având 2.500 de hectare de vie.

De curand a fost creat si magazinul online http://shop.jidvei.ro, unde se pot comanda vinuri din colecțiile exclusiviste Mysterium și Owner’s Choice.

Pentru vinurile din această gamă au fost alese cele mai bune parcele, cu expoziție sudică, ce se bucură din plin de soare. Oenologii au urmărit îndeaproape evoluția viței-de-vie și a strugurilor pentru a determina momentul optim de recoltare al fiecărei parcele în parte.

Un astfel de vin , ANA Chardonnay, cu o aroma ce te indeamna la visare, pe taramuri necunoscute, misterioase si discrete cred ca este perfect pentru o seara ploioasa de toamna, in fata televizorului urmarind un film impreuna cu iubitul sau iubita.

Nu-i asa ca deja va imaginati seara perfecta cu un pahar de Jidvei?

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline