Mancaruri

Mancare de dovlecel cu pulpe

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 3-4 linguri de bulion
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • verdeata

Se prajesc pulpele in ulei incins oe ambele parti.

Se taie ceapa si ardeiul julien si se pun la calit in ulei incins. Cand devine ceapa transparenta, se adauga dovlecelul taiat in cubulete, bulionul si o cana de apa. Se adauga sare si piper si se lasa la fiert pana cand scade sosul.

Cand este gata, se adauga si verdeata tocata marunt.

sam-2357 sam-2356

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline