Altele

Maratonul International Brasov

Asa cum apa este sursa vietii, sportul este sursa sanatatii! Iar acest lucru este dovedit. Inca de mici, copii sunt sfatuiti si incurajati sa faca cat mai multa miscare. De aici si introducerea cat mai multor ore de educatie fizica la scolari.

Dar nu este suficient. Sportul trebuie sa faca parte din activitatile noastre zilnice. Indiferent ca esti copil sau adult, pentru o viata sanatoasa, trebuie sa faci cat mai mult sport si miscare.

Iubitorii de sport, sunt invitati in perioada 19-20 mai la un Maraton International la Brasov, in care vor putea sa-si arate capacitatile si sa-si testeze limitele.

Vor exista mai multe curse la care va puteti inscrie. Printre acestea se numără cursa de maraton (42 km), cea de semimaraton (21 km), cursa simplă (10,7 km), cursa populară (5,7 km, caritabilă, necompetițională și necronometrată), cursa team run (4×10,7 km) și cursa copiilor între 6 și 14 ani. Anul acesta vor exista și două curse în premieră: cea de 2,5 km, necompetițională și necronometrată și Crosul Universității Transilvania, de 2,5 km.  Aici http://maratonulbrasov.ro/  gasiti toate informatiile necesare inscrierii.

Ceea ce trebuie sa stiti este faptul ca trebuie sa va grabiti, deoarece inscrierile se fac doar pana pe data de 15 mai.

De altfel, puteti arunca o privire si pe pagina de facebook – https://www.facebook.com/maratonulbrasov

O ocazie excelenta de a vizita statiunea de la poalele Tampei si de a concura la acest super maraton la sfarsit de primavara.

1 Comment

1 Comment

  1. Mirela

    15 mai 2018 at 19:54

    Mergem si noi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline