Aperitive

Merdenele cu branza si salam

Un mic dejun savuros si rapid, care poate fi pus si la pachetelul celor mici daca sunteti in pana de idei 🙂

Ingrediente

  • 1 pachet aluatfoietaj
  • 300 g branza
  • 10 felii de salam
  • 1 ou

Se lasa aluatul la dezghetat.

Se taie aluatul in 10 patrate aprox. egale. Fiecare patrat se intinde putin cu un facalet, se pune pe jumatatea lui cate o felie de branza si una de salam si apoi se pliaza marginile. Marginile se uda cu putina apa sa se lipeasca bine ca altfel se dezlipesc.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu ou batut. Nu se pun foarte apropiate in tava, se lasa distanta intre ele pentru ca vor creste. Se coc aprox. 35 de minute sau pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna!

20150823_145728 20150823_145748

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline