Aluaturi dulci/foietaje

Mini pateuri cu dulceata de capsune

Reteta asta am aflat-o de la prietena mea Corina, nu mai facusem pana acum. Sunt foarte bune.

Gem de capsune, pentru ca doar asa am avut, dar sunt foarte bune cu orice tip de gem sau dulceata.

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • dulceata de orice fel aveti
  • zahar pudra

Se lasa aluatul la dezghetat.

Se intinde putin cu sucitorul, apoi se taie aluatul de foietaj in fasii lungi de aprox 3 cm si late de aprox. 2 cm.

Se pune pe fiecare fasie cate o jumatate de lingurita de gem si se unesc capetele. Se apasa cu o furculita peste capetele prinse.

minipateuri.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit timp de 25 de minute, sau pana cand sunt rumenite.

Loading...

minipateuri cu gem. minipateuri cu gem

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline