Aperitive

Mini pizzette cu spanac

Mini pizzette gustoase cu spanac si branza. Poza o aveam salvat in calculator de mai mult timp, cred ca de pe un site culinar frantuzesc.

Ingrediente aluat:

  • 220 g faina
  • 1 lingura de untura
  • 50 ml apa calduta
  • sare

Ingrediente umplutura:

  • spanac
  • 2 linguri de bulion
  • 2 linguri de pasta de ardei sau ardei proaspat taiat marunt
  • 3 -4 felii de branza de vaca
  • sare

Intai pregatim aluatul: punem faina, untura, un praf de sare si apa calduta intr-un bol si framantam. Aluatul trebuie sa fie nelipicios, daca este nevoie mai adaugati un praf de faina.

Punem o cratita cu apa la fiert si cand da in cateva clocote se ia de pe foc si se adauga spanacul curatat de nervura. Se lasa 5-6 minute la oparit, dupa care se scoate, se toaca marunt si se stoarce bine de apa.

20160411_11093820160411_11111020160411_112130

Aluatul il intindem cu facaletul cat mai subtire si taiem cercuri cu gura unui pahar mai mare.

20160411_112838

Loading...

Punem fiecare cerc in tava, ungem cu bulion, punem spanac, presaram pasta de ardei si cubulete mici de branza pe fiecare pizzetta. Presaram un praf de sare.

20160411_11323920160411_11355520160411_114159

Dam la cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute.

Pofta buna!

20160411_121435 20160411_121547 20160411_121738 20160411_121751 20160411_121830

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline