Aperitive

Mini tarte aperitiv cu rosii

Ingrediente

  • 1 aluat de foietaj de 400 g
  • 5 rosii
  • sare
  • 1 lingurita busuioc
  • oregano
  • 10 g ulei de masline
  • 5-6 catei de usturoi

Rosiile se taie in bucati medii, si se amesteca intr-un vas cu usturoiul tocat, busuiocul (de preferinta proaspat), oregano, sarea si uleiul .

Aluatul de foietaj se intinde putin cu sucitorul.

Aluatul de foietaj se taie in patrate mai mari, se pun cate 2-3 linguri din amestecul de rosii in fiecare „barcuta” de aluat, iar marginile se ridica usor sa nu curga din zeama de la rosii.minitartemini tarte

Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc aprox. 30 de minute sau pana cand se rumenesc.

Mi-au iesit 18 bucati.

Sunt foarte bune reci.

minitarta  mini tarte aperitiv mini tarte aperitiv cu rosii

Loading...

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline