Altele

Multumiri pentru parinti

Parintii nostrii intotdeauna ne-au sustinut si ne-au fost alaturi inca de la primii pasi in viata. De multe ori au trebuit sa faca sacrificii pentru a ne putea sustine pe noi sau visele nostre. Intotdeauna ne-au oferit tot ce au putut ei fara a cere ceva la schimb sau fara a avea vreo asteptare de la noi. A venit timpul ca si eu sa le multumesc in felul meu pentru sacrificiile lor de-a lungul timpului.

Astfel, prin intermediul acestui articol –  scrisoare as vrea si eu sa le multumesc pentru efortul depus inca din copilarie pentru a-mi oferi ceea ce aveam nevoie. Desi neajnsuri au fost, ca in orice familie, voi intotdeauna m-ati pus pe primul plan pe mine. Visele mele au fost si visele voastre si ati crezut in ele. Pentru ca aceste vise sa se indeplineasca ati muncit cot la cot cu mine si chiar mai mult. De cele mai multe ori nu apreciem sacrificiile parintilor nostri, gandindu-se ca totul ni se cuvine. Ei bine, dragilor, nu este asa! Au si ei viata lor pe care ajung sa si-o neglijeze si asta doar pentru noi. Pentru ca visele si dorintele noastre sunt mai importante decat propriile lor vise. Niciodata insa nu cred ca voi reusi sa va recompensez pentru noptile nedormite, dragi parinti, sau pentru gandurile si rugaciunile pe care le-ati facut pentru mine. Stim totusi ca roata este rotunda si va veni o zi cand eu ma voi ruga pentru voi. Sper totusi sa pot sa va multumesc, sa puteti fi mandri de sacrificiul vostru si de realizarile mele.

Haideti sa incercam cu totii sa le multumim parintilor nostri! Incercati si voi sa va realizati propriile mesaje sau chiar clipuri video de maxim 30 de secunde pe care sa le postati apoi pe pagina de facebook Multumesc Parintilor și folosind hashtagul #multumescparintilor. Scrisorile sau mesajele voastre le puteti trimite apoi si prim mesaj privat catre aceasta pagina pentru a putea astfel sa castigati premii in valoare de 500 de lei fiecare. Provident ofera aceste premii celor care isi manifesta multumirea pentru parinti.

Sa le aratam impreuna parintilor ca ii pretuim si le multumim pentru tot!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline