Din camara

Muraturi asortate

Desi nu am avut multe muraturi, m-am hotarat sa le pun la murat pentru iarna. Se poate pune in locul morcovilor doar gogosar rosu, isi va lasa mult mai multa zeama si aroma.

Ingrediente:

  • 1 kg castraveti
  • 1/2 kg morcovi
  • 1/2 kg ardei combinat
  • 2 cepe mari
  • 400 g otet
  • 1 kg apa
  • 2 linguri de sare mare
  • 3 linguri de zahar
  • marar

Mai inatai taiem castravetii si morcovii rondele, iar ceapa si ardeiul le taiem julienne. Le punem toate intr-un bol mare. Eu am pus intr-un borcan si castraveti intregi.

20160803_161840

Punem apa cu otetul, sarea si zaharul la fiert si lasam aprox. 20 de minute pana cand se topeste zaharul si sarea. Daca vreti, puteti ajusta cantitatea de sare sau de zahar dupa gust.  Turnam asa fierbinte peste legume, adaugam si mararul si lasam 20-25 de minute.

20160803_162816

Punem cu o paleta legumele in borcane si apoi turnam zeama peste ele. Le strangem bine capacele si apoi le bagam la cuptorul incins( dar scos din priza) si le lasam acolo pana cand se racesc complet.

20160803_165623 20160803_165425 20160803_165538 20160803_165601 20160803_165623

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline