Mancaruri

Muschi de porc cu usturoi

Ingrediente:

  • 500 g muschi de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • 100 ml vin rosu
  • 100 ml ulei
  • oregano si cimbru uscate
  • sare, piper
  • patrunjel vede

Se feliaza muschiul de porc. Facem un sos din vin rosu, 2-3 linguri de ulei si un praf de piper si il adaugam peste muschiul feliat.

Lasam carnea aprox. 1 ora in sosul de vin.

Punem muschiul in ulei incins la prajit.

Intre timp curatam usturoiul si il dam pe razatoarea mica. Amestecam usturoiul cu sare, piper, cimbru, regano si patrunjel verde tocat cat mai marunt.

11141745_1487112178257396_5931101966763216703_o

Cand incepe sa se aureasca muschiuletul, adaugam usturoiul cu mirodeniile si intoarcem pe ambele parti. Mai lasam cateva minute si scoatem pe un platou carnea.

Putem servi cu salat ade varza.

Pofta buna!

12113464_1487112124924068_7525556192145715765_o

[pro_ad_display_adzone id=”58″]

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline