Mancaruri

Muschiulet de porc la tigaie cu smantana

Muschiulet de porc la tigaie cu smantana si lapte este o mancare rapida si extrem de gustoasa. Reteta o faceam in general cu piept de pui, canea de porc am lasat-o mai mult la prajit si a iesit foarte buna.

Ingrediente:

  • 400 g carne/muschiulet de porc
  • 150 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 60 g smantana cat mai grasa
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • rozmarin 

Mod de preparare.

Taiem carnea de porc in fasii subtiri si o prajim in uleiul incins. Cand este prajita pe ambele parti, scurgem o parte din uleiul din tigaie ( sa ramana foarte putin) si adaugam laptele, sare si piper dupa gust si lasam la fiert 10-15 minute.

Adaugam smantana, amestecam si mai lasam pe foc inca 1-2 minute.

Presaram deasupra ardei boia si rozmarin uscat. Servim cu diferite garnituri.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline