Altele

Ne intalnim la Oktoberfest?

Stiati ca una dintre cele mai populare bauturi din lume este berea? Iar noi, romanii, ne-am situa pe locul 10 in topul celor mai mari consumatori de bere din Europa. Interesant, deoarece as fi crezut ca ne situam mult mai jos, stiind ca berea este bautura iubita atat de cei tineri cat si de varstnici. Doar contextul in care este preferata berea ca si bautura alcoolica difera in functie de varsta.

Pentru mine, contextul ideal in care sa pot savura cu adevarat o bere este alaturi de prieteni, indiferent ca este consumata acasa sau chiar in oras, la plaja sau la padure. Bine, marturisesc ca la padure este contextul ideal. Dar neaparat alaturi de prieteni, muzica buna si relaxare.

Anul acesta, stiu care este cadrul perfect! Desi o bere nu are nevoie de un context anume pentru a fi consumata, ci mai degraba pentru a fi savurata, cred ca unul dintre contextele cele mai bune este chiar festivalul berii de la Brasov, Oktoberfest, din septembrie, organizat cu ajutorul celor de la Ciucaș. Sarbatoarea de anul acesta va fi mai mare ca oricând, cu mai mulți invitați, cu mai multe produse tradiționale nemțești și cu mai multe puncte de vânzare a berii decat in anii precedenti.

Daca si voi sunteti interesati, va anunt ca Oktoberfest are loc anul acesta între 7 și 17 septembrie în Brașov în zona fostului Stadion Municipal. Pentru mai multe detalii, accesati urmatorul link –  https://www.facebook.com/OktoberfestRomania/ .

Aceasta este una dintre cele mai bune cocazii pentru a bea un Ciucas rece cu prietenii. Atmosfera propice, varietate, distractie, mici, gratare si bere buna. Si nu in ultimul rand, o mini vacanta la munte, la inceput de toamna pentru a incheia cum se cuvine sezonul estival. Nu-i cadrul ideal?

Anul acesta va dau intalnire la Oktoberfest! Sa nu lipsiti! Aparatul de fotografiat sa fie si el prezent!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline