Dulciuri

Negresa cu crema de branza

Negresa cu crema de branza este delicioasa, pufoasa si usor de preparat.

Ingrediente blat:

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 250 g faina
  • 25 g cacao
  • 1 plic de praf de copt

Ingrediente crema de branza:

  • 200 g crema de branza
  • 1 ou
  • 2 linguri de amidon
  • 2 linguri de zahar
  • esenta de vanilie

Mod de preparare negresa cu crema de branza.

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu jumatate din zahar, galbenusurile le mixam cu restul de zahar si adaugam laptele, apoi uleiul. Mixam bine. Adaugam compozitia de galbenusuri peste albusuri si incorporam cu o paleta. Adaugam treptat faina, praful de copt si cacao cernute deasupra. Incorporam bine si turnam compozitia intr-o forma de yenna unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Crema de branza o amestecam cu oul si cu zaharul. Adaugam si amidonul si esenta si amestecam cu o lingura ( eu am mixat-o si s-a cam fluidizat). Trasam un grilaj deasupra negresei si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35-40 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Lasam prajitura la racit si o portionam diresct in vasul de yenna.

Loading...

Pofta buna!

sursa: https://www.facebook.com/fattoincasadabenedetta/

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline