Altele

O poveste fara frica

Fiecare dintre noi trecem la un momentdat prin situatii mai putin placute sau destul de emotive incat sa avem putina teama ca totul nu va fi asa cum ne dorim noi. Insa cele mai care ne raman in minte si de care ne buncuram cel mai mult sunt acelea pe care le depasim cu mult efort, dar totusi fara frica.

Unul dinte momentele peste care credeam ca voi trece fara frica, dar care mi-a dat mari batai de cap a fost examenul de licenta, in urma cu multi ani… Unul dintre profesorii din comisia de examinare, in timp ce eu imi prezentam linistita lucrarea, m-a intrerupt pentru a-mi pune o intrebare uimitoare:” Tu sti cine a fost Rahmaninov? ” Am simtit in acel moment ca s-a dus examenul meu si ca voi pica cu brio. Stiam doar ca a fost un compozitor si numele unei strazi din romanul Scrinul negru pe care il prezentam in lucrarea mea. Bine ca apoi a venit cu ceva completari profesorul respectiv. Pana cand s-au afisat rezultatele eram convinsa ca nu voi reusi. De-abia dupa aceea mi-a venit inima la loc si m-am bucurat enorm.

Uite ca si momentele fara frica se pot transforma numaidecat in momente de puternice emotii, tot asa cum anumite momente dificile trebuie depasite fara frica.

Inscrieti-va si voi povestile fara frica pe site-ul http://www.prajiturifarafrica.ro, iar  Dr. Oetker va dona câte un euro către SOS Satele Copiilor pentru fiecare poveste #farafrica înscrisă. Donația va merge către divizia Mama SOS, care oferă copiilor vulnerabili, ce au pierdut sprijinul familiei biologice, o a doua șansă de a crește alături de o familie iubitoare. 

Fiecare intamplare memorabila din viata noastra pe care am depasi-o cu bine, ne dovedeste de fiecare data cat suntem de puternici.

Sunt curioasa sa citesc in continuare si povestile voastre fara frica.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline