Mancaruri

Ostropel

Mancarea mea preferata de vara 🙂

Ingrediente:

  • 4-5 ciocanele
  • 1,5 kg rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mai intai dam usturoiul pe razatoarea mica,  apoi il punem la calit impreuna cu ciocanelele in ulei incins.

Le lasam la calit 7-8 minute,amestecand din cand in cand, pana cand ciocanelele incep sa se deschida la culoare.

20160618_112003

Adaugam apoi rosiile date pe razatoarea mare si 1 cana de apa si lasam la fiert pana cand ciocanelele sunt fierte, aprox. 40-50 de minute.  Adaugam sare si piper dupa gust.

20160618_112308

Cand ostropelul este gata, adaugam patrunjelul tocat marunt.

Loading...

Pofta buna!

20160618_120843 20160618_120852 20160618_120906 20160618_120922

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline