Dulciuri

Pandispan cu caise, branza de vaci si Oreo

Un pandispan delicios, putin acrisor de la caise care mi-a placut foarte mult. Reteta este a lui Vali Nusescu pentru care ii multumesc foarte mult 🙂

Ingrediente:

  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 150 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 200 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura de cacao
  • 6-7 caise
  • 100 g branza de vaci+3 linguri de zahar
  • 5 biscuiti Oreo
  • esenta de rom

Mai intai separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma cu zaharul pana devine o bezea tare.

Galbenusurile le amestecam cu uleiul si cu laptele si turnam compozitia peste albusuri. Amestecam cu o lingura de lemn. Adaugam si faina, paful de sopt si esenta si incorporam bine.

Turnam ciompozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dar nu toata, mai oprim putina in bol(aprox. 2 linguri) si o amestecam cu cacao.

Punem compozitia cu cacao din loc in loc peste cea alba.

Brana o dam pe razatoare, o amestecam cu zahrul. Caisele le desfacem pe jumatate si umplem fiecare jumatate cu branza.

20160711_131118

Loading...

Punem caisele cu branza inspre prajitura si le apasam usor.

Biscuitii Oreo ii rupem in bucatele mici si ii punem din loc in loc.

20160711_131516

Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru apox. 40 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Pofta buna!
20160711_141852  20160711_145250 20160711_145322 20160711_145427 pandispan cu caise si cu branza pandispan cu caise

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline