Checuri/briose

Pandispan cu capsune

Plina curtea bunicilor cu capsuni, deci cat mai multe dulciuri. Trebuie sa profitam din plin de sezonul lor pentru ca sunt atat de gustoase si de aromate si, in plus,  au un rol antiinflamator, tonic si nutritiv.

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 4 linguri de ulei
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • 2 linguri de cacao
  • 100 g capsune
  • zahar pudra

Mai intai separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu zaharul pana devin o spuma tare si lucioasa. Galbenusurile le amestecam bine cu uleiul si apoi le punem peste albusuri. Amestecam cu o lingura de lemn. Adaugam treptat faina si incorporam bine. Capsunele le taiem marunt.

Punem compozitia de pandispan intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dar nu toata, mai oprim 2-3 linguri pe care o amestecam cu cacao.Punem compozia maro pestea cea alba din loc in loc, iar deasupra presaram capsunele.

20160522_113950

Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-35 de minute.

Cand este gata pudram cu zahar pudra.

Pofta buna!

20160522_131401  20160522_121221 20160522_121229 20160522_131329

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline