Checuri/briose

Pandispan cu capsuni

Pandispan cu capsuni simplu si foarte aromat 🙂 L-am facut intr-o tava mare de 30 de cm diametru.

Ingrediente:

  • 7 oua
  • 7 linguri de ulei
  • 10 linguri de zahar
  • 10 linguri de faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 3 linguri de cacao
  • 1 plic de zahar vanilat
  • capsune
  • zahar pudra.

Mai intai pregatim blatul: mixam albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Galbenusurile le amestecam cu uleiul ca la maioneza si le punem usor peste albusurile batute amestecand cu o lingura de lemn. Adaugam treptat si faina amestecata cu praful de copt si incorporam bine.

Separam compozitia in 2 boluri. Intr-unul dintre ele punem 3 linguri de cacao si amestecam bine.

Tapetam tava cu hartie de copt si punem intai o lingura de compozitie alba, apoi o lingura de compozitie maro si tot asa pana cand terminam.

Presaram deasupra capsune taiate in 4 sau in 6. Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Pudram cu zahar pudra.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline