Checuri/briose

Pandispan cu capsuni

Pandispan cu capsuni simplu si foarte aromat 🙂 L-am facut intr-o tava mare de 30 de cm diametru.

Ingrediente:

  • 7 oua
  • 7 linguri de ulei
  • 10 linguri de zahar
  • 10 linguri de faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 3 linguri de cacao
  • 1 plic de zahar vanilat
  • capsune
  • zahar pudra.

Mai intai pregatim blatul: mixam albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Galbenusurile le amestecam cu uleiul ca la maioneza si le punem usor peste albusurile batute amestecand cu o lingura de lemn. Adaugam treptat si faina amestecata cu praful de copt si incorporam bine.

Separam compozitia in 2 boluri. Intr-unul dintre ele punem 3 linguri de cacao si amestecam bine.

Tapetam tava cu hartie de copt si punem intai o lingura de compozitie alba, apoi o lingura de compozitie maro si tot asa pana cand terminam.

Presaram deasupra capsune taiate in 4 sau in 6. Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Pudram cu zahar pudra.

Loading...

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline