Dulciuri

Papanasi

Ingrediente papanasi:

  • 2 oua
  • 280 g branza proaspata de vaci 
  • 210-220 g faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1 lingura cu varf zahar pudra
  • + smantana, dulceata, zahar pudra

Mod de preparare papanasi.

1. Dam branza de razatoare, adaugam ouale, zaharul si scortisoara. Amesteca, apoi adaugam faina si praful de copt. Framantam un aluat moale, dar nelipicios. 

2. Formam 6 bile mari si 6 mici. Le formam gaura in mijloc celor mari. Prajim papanasii in ulei incins si ii scoatem pe un servetel de bucatarie. Trebuie mult ulei sa acopere papanasii.

3. Amestecam smantana cu zahar pudra dupa gust. Servim papanasii calzi cu smantana si dulceata.

Pofta buna la papanasi!

Loading...

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline