Mancaruri

Papricas cu carne de porc si galuste

O mancare foarte gustoasa si foarte usor de facut.

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 100 g faina
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita ardei boia 
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare.

1. Ceapa si ardeiul tocate se pun la calit pentru 7-8 min.

2. Adagam si carnea taiata cuburi si lasam 15 min. la calit, pana cand devine albicioasa.

3. Adaugam pasta de tomate, 1 cana de apa sa acopere carnea, sare piper si ardei boia si lasam la fiert 30-35 de min. Mai adaugam apa daca mai este nevoie.

4. Batem ouale bine, adaugam faina si lasam 5 min. deoparte, apoi cu lingurita punem galustele in papricas. Atentie: sa fie suficienta zeama sa aiba unde sa fiarba, daca vi se pare putina, mai puneti o cana de apa inainte sa puneti galustele.

5. Lasam la fiert inca 20 de min., iar la final presaram patrunjelul.

Pofta buna!

  

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline