Mancaruri

Papricas de pui

O mancare foarte gustoasa, care se face repede, la care am folosit doar pieptul de pui.

Ingrediente:

  • 2 buc piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 3-4 linguri de sos de tomate
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • ardei boia

Toacam ceapa si ardeiul, morcovul il dam pe razatoarea mare si apoi le punem la calit in ulei incins. Le lasam cateva minute si adaugam carnea taiata in bucati de marimea dorita.

papricas de pui (3)

Lasam inca 10 minute la calit, apoi adaugam bulionul dizolvat intr-o cana de apa.

Daca este nevoie mai adaugam apa, sa acopere carnea. Adaugam sarea, piperul si ardeiul boia si lasam la fiert.

Preparam galustele din faina: batem cele doua oua, adaugam faina si un praf de sare si amestecam bine. Galustele le adaugam in sos, inainte cu 15 minute sa stingem focul, dar sa fie suficient sos, sa fiarba bine.

Luam o lingurita, o bagam in sos, apoi luam compozitie de galuste si punem in mancare. De fiecare data cand punem galuste, bagam lingurita in sos fierbinte.

Loading...

Lasam la fiert inca 15 minute si putem stinge focul.

Pofta buna!

papricas de pui (5) papricas de pui (9) papricas de pui (10) papricas de pui (11)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline