Paste

Paste cu ciuperci

Un sos de ciuperci foarte gustos. Doar ca a fost prea putin 🙂

Ingrediente:

  • paste
  • 300 g smatana grasa
  • 4 graunti de usturoi
  • 1 borcan de ciuperci
  • 50 g unt+ 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • ardei boia

Mod de preparare .

Mai intai punem untul cu uleiul intr-o tigaie si lasam sa se topeasca. Adaugam ciupercile taiate felii si lasam la calit pana cand incep sa se faca maronii, aprox.20-25 de min. Adaugam sare, piper si ardei boia.

Curatam usturoiul si il pisam ca pentru mujdei.

Cand se maronesc ciupercile, adaugam in tigaie si usturoiul si smantana si amestecam bine. Mai lasam 3-4 minute pe foc si amestecam continuu.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline