Paste

Paste cu dovlecei si piept de pui

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapa
  • 2-3 rosii
  • 1/2 pachet de paste
  • 2-3 linguri de ulei
  • un catel de usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare.

Taiem pieptul de pui si il punem la calit in 2-3 linguri de ulei. Lasam pe foc doar pana cand se patrunde pieptul de pui si devine albicios ( nu prajim!), apoi adaugam ceapa taiata julienne si mai lasam 2-3 minute. Adaugam rosiile taiate cuburi si dovlecelul taiat rondele. Adaugam si usturoiul tocat cat mai marunt sau dat pe razatoarea cu ochiuri mici.

Lasam pe foc 15-17 minute sau pana cand dovlecelul va fi gatit suficient. Adaugam sare, piper si oregano, sau orice alte condimente doriti.

Pastele le fierbem separat, apoi le adaugam peste sosul facut anterior si amestecam.

Eu am adaugat si o lingurita de amestec de ierburi italiene de la Delikat.

Pofta buna!

Loading...

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline