Paste

Paste cu spanac

Ingrediente:

  • paste
  • frunze de spanac/ 12-13 frunze
  • 7-8 felii de salam
  • 2 fire de ceapa verde
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare.

Pastele le fierbem in apa cu sare. Cand incepe sa clocoteasca apa, adaugam si frunzele de spanac taiate in 2-3 si le lasam sa fiarba impreuna cu pastele inca apox.10-13 minute.

Taiem ceapa rondele si o calim impreuna cu salamul taiat julienne in uleiul incins. Adaugam  sare si piepr dupa gust.

Punem 1 polonic din apa in care au fiert pastele peste ceapa calita, adaugam pastele si lasam in continuare pe foc inca 10-12 minute sa fiarba impreuna.

 

Pofta buna!

Loading...

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline