Mancaruri

Paste tricolore cu muschi de porc

Pe cat de simpla este aceasta mancare, pe atat de gustoasa! Si este facuta cu pastele castigate pe Bucataras 🙂

Ingrediente:

  • 250 g paste (1/2 de pachet)
  • 1 ceapa verde mare
  • 300 g muschi de porc
  • 3 linguri de bulion
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper

Mai intai punem pastele la fiert in apa cu sare.

Carnea o taiem cubulete si o punem in uleiul incins sa se caleasca. O lasam 10 minute ( sa nu se rumeneasca rau ca se va mai cali si cu ceapa), dupa care adaugam ceapa taiata marunt si mai lasam la calit inca 7-8 minute. Adaugam apoi  o ceasca de apa, bulionul si sare si piper dupa gust.

13295182_1551461568489123_805311924_n13285710_1551461541822459_1758559334_n

Mai lasam inca 10 minute pe foc. Daca mai este nevoie, mai putem adauga putina apa.

Punem pastele pe farfurie, iar deasupra adaugam sos.

Pofta buna!

13292875_1551461368489143_705915544_n  13318697_1551461325155814_620848697_n

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline