Aperitive

Perisoare aperitiv din carne de porc

Sunt atat de gustoase perisoarele astea si datorita faptului ca nu am adaugat cartof in compozitie, ci doar carne macra de porc cu diferite condimente.

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • 2 oua
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • ardei boia dulce
  • sare
  • piper
  • marar
  • 100 g faina

Punem carnea tocata intr-un bol. Adaugam morcovul ras pe razatoarea mica si ceapa tocata marunt. Adaugam usturoiul pisat ca pentru mujdei, pasta de tomate, sare, piper, ardei boia, mararul tocat marunt si ouale si amestecam bine compozitia.

20161223_141941

Punem faina intr-o farfurie si dam peisoarele prin faina, apoi le prajim in ulei incins.

20161223_142852

Pofta buna!

20161223_160735 20161223_160745 20161223_160749 20161223_160823

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline