Mancaruri

Pilaf cu cartofi la cuptor

Pilaf ca pe vremea bunicii, cu cartofi la cuptor! Doar ca in copilarie imi amintesc ca faceam la „test” pilaful si era atat de  gustos.

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • 1 cana de orez
  • 4-5 cartofi
  • 2 cepe
  • marar
  • sare
  • piper

Portionam carnea si o punem in tava. Cartofii curatati de coaja ii taiem rondele si ii punem langa carne in tava. Adaugam si ceapa taiata marunt si orezul.

20161221_19305820161221_193416

Condimentam cu sare si piper, adaugam apa si dam la cuptorul preincalzit pentru 40-45 de minute. Din cand in cand mai mestecam in orez si mai adaugam apa. Cand este gata, adaugam mararul.

Pofta buna!
20161221_205733 20161221_20572020161221_20575120161221_224155 20161221_224159

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline