Mancaruri

Piure de cartofi cu copanele

Cred ca oricine stie sa prepare banalul piure de cartofi, dar poate fi o  idee pentru cei care au ramas in pana de idei. Mie imi place foarte mult sa pun la piure margarina sau ulei.De data asta am ales margarina.

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 kg copanele de pui
  • 2 cepe
  • 3-4 linguri de bulion
  • 50 g margarina
  • 50 ml ulei
  • sare, piper
  • marar

Se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert cu un praf de sare.

Intre timp curatam si taiem ceapa marunt. O punem la calit impreuna cu copanelele. Adauagam bulionul si un pahar de apa, sare si piper si lasam la fiert pana cand sunt gata copanelele. Cand scade mai adaugam apa, iar cand este gata adaugam mararul.

Cartofii fierti ii pasam si adaugam margarina si sare dupa gust.

Piureul se serveste cu sos si copanele.

Pofta buna!

12083663_152512701762654_496508819_n

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare

To Top
Open

Close
Inline
Inline