Mancaruri

Pizza la tigaie

 

Ingrediente pentru blat:

  • 550 g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita de sare

Pentru umplut:

  • 500 g salam de vara
  • 200 g masline
  • 1 borcan de ciuperci
  • 50 g boabe de porumb fierte
  • 50 g cascaval ras marunt
  • 2 linguri de bulion

Se pune faina, zaharul si drojdia intr-un castron. Se toarna apa calduta si uleiul si se framanta. Se adauga si sarea ( nu trebuie sa intre in contact cu drojdia ca nu mai creste aluatul) si se framanta bine.

Se lasa la dospit 1 ora in cuptorul cu microunde cu usa inchisa.

Se imparte coca in 8 parti ( voi impartiti cum considerati voi)

Ceapa se taie julien, maslinele la fel, se taie mai mici, salamul se feliaza , iar cascavalul se da prin razatoarea mare.

Se intinde cu facaletul un cerc de maxim 1cm grosime,( dar este recomandat cat mai subtire)  si se pune in tigaia incinsa fara ulei .

Loading...

Se lasa 4-5 minute(tigaia se tine acoperita cu capac), se intoarce pe cealalta parte si se unge cu bulion ( 1 lingura de bulion amestecat cu 4-5 linguri de apa). Se adauga salamul, porumbul, maslinele, ciupercile si cascavalul ras si se mai lasa 3-4 minute pe foc cu tigaia acoperita.

Pofta buna!

pizza la tigaie pizza tigaie piza la tigaie

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NoiInBucatarie

Descarca Aplicatia noastra din Magazin Play pentru Android.



NoiInBucatarie


Retete populare


To Top
Open

Close
Inline
Inline